Arome de primăvară-vară în noul nostru meniu
Vine un moment în primăvară în care începem să ne readaptăm la aerul curat și cald, să ne bucurăm de soare și terasă și, cel mai important, să explorăm noi gusturi.
Noul nostru meniu și-a făcut în sfârșit debutul, inspirat de aromele de primăvară-vară și de simțuri trezite – vizual, olfactiv și gustativ în special. Și de această dată, ne-am aplecat atenția asupra frumuseții ingredientelor simple. Le-am analizat toate fațetele pentru a valorifica ce e mai bun din fiecare, iar din această explorare s-a născut noul nostru meniu.
Pentru că ne place să asemănăm mâncarea cu o sărbătoare pentru simțuri, ne dorim ca noile preparatele să ofere nu doar o experiență culinară, ci o esență și un alt înțeles al gustului simplu și bun.
Watermelon Gazpacho Soup, anghinare la jar, tapioca mac&cheese, mousse de cocos flambat cu rom sunt doar câteva dintre dish-urile care așteaptă să fie descoperite.
Meniul de băuturi a fost și el îmbogățit cu licori precum tepache (băutură fermentată obținută din coaja și pulpa ananasului), kombucha cu fructul pasiunii sau cu portocale roșii, ginuri tonice, limonade, superfood drinks și healthy shots.
Descoperă noile arome livrate direct la tine acasă pe www.samsaradelivery.ro!
9 ani de Samsara
De data aceasta, sărbătoarea noilor gusturi s-a armonizat și cu celebrarea celor 9 ani de Samsara. 9 ani în care, în mod natural, am gătit cu drag și pasiune, ne-am permis să explorăm elemente noi, am căutat să ne îmbunătățim și să vă oferim o experiență autentică. Continuăm cu ce știm să facem mai bine! Din partea întregii echipe, vă mulțumim pentru mese pline, rezervări, comenzi, recomandări și susținere!
Noul meniu este de astăzi disponibil și în București, așa că te așteptăm în restaurantele noastre să simți în farfurie aromele de primăvară-vară, așa cum le-am cules și interpretat noi.