top

Restaurant vegan vegetarian Cluj

Restaurant vegan si vegetarian in Cluj

Undeva în Cluj, într-o curte liniștită și nu foarte apropiată de zumzetul urban, o casă cu vechime și muuuultă personalitate – găzduiește un măslin.

Vezi meniul restaurantului nostru vegetarian și vegan din Cluj-Napoca

icons site mancare
icons site vin
icons site drinks

Ospitalitatea de astăzi nu se referă numai la crearea și împărtășirea bucuriei și a clipelor memorabile, ci și la o grijă profundă pentru sănătatea și siguranța oaspeților. Explorează meniul nostru cu preparate vegetariene și vegane delicioase și sănătoase, băuturi fermentate făcute în casă, cocktailuri unice și deserturi fără zahăr, fără lactoză sau fără ingrediente care conțin gluten.

Sezonalitate și autenticitate
Italian Kiss
Gusturi rupte din rai
Left Parallax Background Element

Echipa
noastra

Bucătăria este condusă de Ionuț Crișan, noul head chef al restaurantului și de Horia Simon, directorul nostru culinar. Întreaga echipă este formată din aproape de 100 de persoane, care pun zilnic suflet în ceea ce fac și fără de care Samsara nu ar fi ceea ce este. Credem că cele mai frumoase lucruri din lume sunt realizate prin unitate și nu individ. La Samsara suntem un întreg valoros, iar valoarea aceasta atrage și alți oameni pricepuți și talentați.
„Ne dorim sa scoatem ceva extraordinar dintr-un ingredient, trebuie sa il intoarcem pe toate partile si sa il exploram ca si pe un taram cu totul si cu totul necunoscut.”
Pentru mai multa fericire orice masa ar trebui sa se termine cu un desert, sau sa inceapa cu unul, sau, de ce nu? Sa fie un desert! Cu acest motto si cu dragostea pentru natura de pretutindeni, am pornit la drum intr-o bucatarie noua la Samsara. Una care mi-a permis sa ma joc cu gusturi si culori, miresme si texturi din lumea toata. Totusi, n-am uitat ca cel mai frumos e tot acasa!” Pascar Denisa – Pastry Chef
Right Parallax Background Element

Simplitate într-un mod complex.

Fiecare ingredient are importanța și povestea lui, motiv pentru care alegem să îl valorificăm pe fiecare în parte așa cum merită.
Conceptul Samsara este unul unic, exprimând simplitate într-un mod complex.

Haute Cuisine

Ingredientele si sezonalitatea acestora stau la baza meniulu. Gusturi cunoscute, reinterpretate intr-un mod creativ și evident, delicios.
PROGRAM DE FUNCTIONARE

Te așteptăm zilnic între orele 12 și 21 să ne treci pragul și să te bucuri de o experiență unică și desăvârșită

Doresti să îți păstrăm un loc?

Even though I am not a vegetarian, Samsara is one of my top picks for food in Cluj-Napoca. The food and service is good, the place is beautiful. Love the delivery service also. They try to be more sustainable and deliver by electric cars, using biodegradable containers and reducing the plastic as much as possible at the moment. Great job.

Coffentropy 08 Jun

Recomand din toata inima! Mancarea este foarte buna si angajatii foarte amabili. (Translated by Google) I wholeheartedly recommend! The food is very good and the employees very kind.

Tabita Fulgeanu 8 Novembre

Lovely food, great staff and and an overall great experience. They change the menu 2 times per year so this is an extra reason for us to come back. Will definitely come back!

Stefan Gheorghe 19 May

I higly recommend Samsara Foodhouse. I am not a vegetarian, nor a vegan, but I do enjoy their dishes a lot. I consider they have very healthy food on the menu & also the way it is prepared is healthy. You will not encounter deeply fried foods, nor foods with presumably harmful food additives & others as such. You will also enjoy the ambiance of their restaurant. So yes, I highly recommend Samsara Foodhouse.

Raluca Stefania February 11

Excellent food and service. Would come back anytime

Madalin Nitis February 22