fbpx
Categorii de produse
top

Samsara Events

 

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu ideal pentru găzduirea evenimentului dumneavoastră, restaurantul Samsara vă stă la dispoziție. Cu o atmosferă elegantă și primitoare, personal bine pregătit și preparate delicioase, vă oferim ocazia de a crea amintiri de neuitat pentru invitații dumneavoastră.

Picture2_events

Indiferent dacă vă doriți o recepție sau petrecere privată, un eveniment tip corporate, serate culturale sau să sărbătoriți o zi de naștere, suntem aici pentru voi. Fie că este un eveniment B2B sau B2C, restaurantul Samsara devine spațiul ideal pentru găzduirea acestuia.

Picture3_events

Puteți alege ca desfășurarea evenimentului să fie în jurul prânzului, cinei, sau puteți opta chiar pentru închirierea întregii locații. Avem o capacitate generoasă de 106 locuri pe scaune, sau până la 150 locuri în picioare, pentru a vă primi într-un cadru prietenos și rafinat.

Picture1_events

Pe lângă capacitatea din interiorul restaurantului, vă putem pune la dispoziție și terasa noastră cu priveliște la râu, atunci când condițiile meteo sunt favorabile. Vă puteți bucura de momente intime și relaxante, unde sunetul liniștitor al apei completează perfect atmosfera primitoare. Pe terasă avem o capacitate de 130 locuri pe scaune, sau până la 200 locuri în picioare. În total, restaurantul nostru poate găzdui până la 300 persoane, în interior și pe terasă.

Picture4_events

Pentru detalii suplimentare îl puteți contacta pe colegul nostru Baltat Adrian la numărul de telefon 0790 853 721, sau la adresa de email adrian@samsararestaurants.ro.

Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a transforma orice ocazie într-un moment special!