Weekend = brunch delicios pe terasă la Samsara Foodhouse
Zilele de weekend devin instant mai bune dacă adăugăm în poveste preparate gustoase și o atmosferă primitoare. Și pentru că weekend egal relaxare și implicit dimineți târzii, propunem ca răsfățul să ia forma unui brunch delicios, savurat alături de oameni dragi.
Ce este brunch-ul?
Brunch-ul este un fel de combinație între mic dejun și prânz, inventat de britanici la sfârșitul anilor 1800 și popularizat mai târziu de americani. Ritmul lent de a savura preparatele și varietatea mare a dish-urilor care pot fi servite sunt ceea ce a făcut ca brunch-ul să devină atât de populară în întreaga lume.
Cu ce te așteptăm la brunch?
Frumusețea brunch-ului este dată de opțiunilor delicioase și de atmosfera de care te poți bucura. Tocmai de aceea, am inclus în meniu atât preparate sărate (Summer scrambled toast, Egg white scrambled on sourdough bread, Sunny side up eggs on brioche & rice ”bacon”), cât și dulci (Peanut butter & tofu toast , French toast créme brulée, Fruity greek yogurt & granola).
Le poți savura alături de o limonadă aromată, o cafea sau un latte cu matcha, roșscove, cicoare sau masala.
La ce oră este brunch-ul?
Brunch-ul de weekend este permisiunea ta de a sta până târziu și de a dormi – pentru că aceasta este o masă care refuză să fie grăbită. Așadar, te așteptăm între 12:00 și 15:00 pentru un moment savurat pe îndelete, pe terasă sau în interior lângă măslin, oriunde dorești.