Asociația Samsara2019-02-25T09:20:23+00:00

Asociația Samsara

Samsara Foodhouse

Asociația Samsara este un proiect de suflet al echipei Samsara Foodhouse. Este o inițiativă de responsabilizare socială care își propune să acorde sprijin unor cauze social-culturale, medicale, tehnologice și de orice altă natură care, prin intermediul unui imbold, devin un beneficiu pentru orașul Cluj-Napoca și pentru oamenii acestuia.

Sprijinul la care face referire Asociația Samsara este atât de ordin financiar, cât și de însuflețire a orașului prin generare de evenimente, caritabile sau de divertisment, care au – ca scop imediat – aducerea unor zâmbete sincere și – ca scop îndelungat – o dezvoltare organică și sănătoasă a mediului în care locuim.

Din perspectivă financiară, Asociația va crește cu ajutorul vânzărilor din restaurantul Samsara Foodhouse, care vor fi donate într-o importantă măsură către un cont de investiții al Asociației Samsara. Așadar, dacă veți trece pragul casei noastre, veți contribui automat la un proiect umanitar, social, cultural și tehnologic menit să clădească o lume mai bună.

CONTACT

Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3
400029 Cluj-Napoca

Lu – Du 11:00 – 23:00

0799.073.073

VEZI ADRESA PE HARTĂ

          


CONTACT


Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3

400029, Cluj-Napoca

DESCHIDE ÎN GOOGLE MAPS